Održana terenska nastava kao dio Studentske konferencije RRT 2022

U četvrtak i petak, 27. i 28. listopada 2022. godine, u sklopu pripreme organizacije 3. međunarodne konferencije za razvoj ruralnog turizma RRT 2022, više od 60 studenata s područja turizma, marketinga i ruralnog razvoja iz 8 visokoobrazovnih institucija iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije sudjelovali su u izvođenju terenske nastave godine kroz vođeni obilazak i prezentaciju 4 lokacije na području Međimurske županije s ciljem upoznavanja turističke ponude i prepoznavanja potencijala za daljnji razvoj ruralnog turizma. Radni zadaci su uključivali pripremu studentskih radova kroz rad u grupama, razmjenu iskustava i kreativno uključivanje u postojeće procese.

Nakon odrađenog obilaska svih lokacija u četvrtak 27.10. studenti su u petak 28.10.2022. godine na lokaciji Međimurskog veleučilišta u Čakovcu bili raspoređeni prema tematskim cjelinama u timove te su se definirali rokovi za pripremu radova i njihovu evaluaciju.

Studente je tijekom terenske nastave obišao i Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Lokacije obilaska terenske nastave:

  • Općina Sveti Juraj na Bregu
  • Vinski kamp Hažić
  • Terme Sveti Martin
  • Grad Čakovec

Najbolji radovi biti će prezentirani od strane samih studenata u sklopu Studentske konferencije RRT 2022 koja će se održati na Međimurskom veleučilištu 24.11.2022. godine.

  

 

Comments are disabled.