HOLISTIČKI PROGRAM 

antistressroute

Kako bismo se emocionalno razvijali i poboljšali kvalitetu našeg života, najprije je potrebno osloboditi se potisnutih i blokiranih emocija,
a nakon toga naučiti kako odgovorno usmjeravati tu oslobođenu energiju.

Program Vimal

je namijenjen svima onima koji su odlučili odgovornost za svoj život preuzeti u svoje ruke i od svog života napraviti slavlje, poštujući sebe i nastojeći poboljšati svoje partnerske, obiteljske ali i poslovne odnose.

 • Kako se osloboditi destruktivnih emocija i kako ih pretvoriti u kreativnu energiju.
 • Kako prepoznati strah, ljubomoru ili bijes, te koliko oni razorno utječu na naše odnose.
 • Kako naše okruženje i naše društvo utječu na naša stanja.
 • Koliko smo u stanju prepoznati stanja i potrebe našeg partnera ili obitelji

Intenzivno radeći dva do tri dana, učimo nepristrano promatrati svoja stanja i otkrivamo kako naše emocije utiču na naše živote. Kroz pokret i ples, te vježbe komuniciranja, koristeći snažnu energiju grupe, prolazimo kroz različite segmente svog života i otkrivamo čarobnu moć promatranja i prihvaćanja vlastitih stanja, bez obzira od kuda dolaze i čime su uvjetovana.

Voditelj seminara: Marko Jurakić

Tragajući prije svega za vlastitim putem  promjena i unapređivanja  kvalitete života, svoj životni i radni vijek posvetio je izučavanju i unapređenju odnosa među ljudima. Pored redovnog učenja i usavršavanja na polju društvenih znanosti prolazio je mnoge edukacije za poboljšanje kvalitete života, na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Svoja učenja i iskustva stečena na polju holističkog pristupa životu dijeli sa polaznicima kao predavač i kao terapeut u više zemalja. Svoju doktorsku disertaciju posvećuje razvoju holizma i podršci otvaranja novih puteva u poslovnom i  obiteljskom životu.

Želite više informacija?
Pošaljite nam informativni upit.

  Zanima me


  korištenje dvoranekorištenje smještaja i obrokateam building programkorporativni programkamp u prirodi za djecuholistički program  Kad neznanje ne predstavlja problem a kada znanje ne predstavlja prepreku, počinje učenje

  All inclusive – hrana i smještaj