Prvi trening škole O.D.H.A. School – od 25.07. do 01.08.2021.

Vimal akademija, Put kroz selo 3c, 44317, Moslavačka Slatina, Hrvatska

                       

Trogodišnji program baziran na učenju Prashantamove Škole O.D.H.A., škole, za sve koji žele naučiti kako poboljšati svoje psihofizičkoduhovno zdravlje, naučiti meditirati i živjeti svjesnije. Baziran je na četiri temeljna stupa: dodir, pokret, ishrana i meditacija.

„Vi ćete prvi imati koristi od onog što naučite u Divine Healingu (Božanskom ozdravljivanju). Potom ćete se, prirodno, naći u situacijama u kojima će dugi ljudi tražiti od vas pomoć, vodstvo i tretman. Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti meditirati, živjeti zdrav život bez stresa i izraziti svoju kreativnost u svakom aspektu života.“

Prashantam

U prvom treningu počinjemo s fizičkim tijelom.Učimo i vježbamo drevnu tehniku shiatsu-pritisak prstom, kojom kreiramo stanje relaksacije, uspostavljamo prirodni protok i pravilnu raspodjelu vitalne energije u tijelu i time tijelu vraćamo sposobnost samo-ozdravljenja.

Po završetku treninga svaki student je sposoban dati klijentu shiatsu masažu cijelog tijela.

Naučiti ćemo vježbati Divine Healing Exercises (vježbe s disanjem), plesati, šetati se kroz prekrasnu prirodu Moslavačkog gorja.
Prakticirajući razne tehnike meditacije razvit ćemo svjesnost koja će se očitovati u kvaliteti našeg svakodnevnog života i našeg Divine Healing-a.

Nourishment uključuje zdravu prehranu jednako kao i prijateljstvo među studentima, smijeh, zagrljaje.

Upoznat ćemo osnove tradicionalne medicine i holistički prisup zdravlju.
Tek kad ozdravimo sebe možemo pomoći i drugima. “The Healer is the Healed.”

Zato ovaj trening  preporučujemo svima koji žele raditi s ljudima ili već rade s ljudima i žele unaprijediti svoj rad i naučiti nove tehnike ozdravljivanja ( fizioterapeuti, liječnici, defektolozi, psiholozi, osteopati, aromaterapeuti, svi koji se bave raznim tehnikama masaže i healinga, voditelji team-buildinga).


Vimal Akademija za razvoj ljudskih potencijala (www.vimal.hr), smjestila se u srcu Moslavačke gore  u Moslavačkoj Slatini, Popovača, svega 50-ak km istočno od Zagreba. To je mjesto gdje gost postaje domaćin i aktivno sudjeluje u svim dnevnim poslovima – od kuhanja mediteranske i vegetarijanske hrane, čišćenja blagovaonice, uživanja u prekrasnoj dvorani za meditaciju i korištenja smještaja u višekrevetnim sobama.

Za sve detalje oko kotizacije i preporučene donacije za smještaj kontaktirati 098 1716 018 ili dole navedene brojeve.

Organizator: Udruga Promjena udruga za promicanje zdravlja i zdravog načina zivota

Predsjednica – dr.Ljiljana Lulic Karapetric,   098 301 812ljiljana.lulic.karapetric@gmail.com

www.udruga-promjena.hr

Voditeljica: dr Magdalena Nardelli Kovačić, 099 653 22 72magdalena.nardelli@gmail.com

www.naucizivjetizdravo.com

Vidimo se u Moslavačkoj Slatini!

Comments are disabled.